Recensioner om oss

Comments about E6 Traffic School

We at E6 Traffic School are happy to hear what our students think of us. Here you can leave comments about whatever you want. The word is free!

14 thoughts on “Recensioner om oss”

 1. Är du ute och googlar efter den bästa trafikskolan i Göteborg hittade du rätt nu. Det är E6 Trafikskola. Pedagogiska, väldigt kompetenta och trevliga trafiklärare. Jag rekommenderar starkt! Tackar för all hjälp som jag fick att ta körkortet.

 2. Jag vill tacka E6 trafikskola för all deras hjälp och support. Jag fick körkortet genom deras användbara lärande. Jag rekommenderar alla som vill ha sitt tillstånd att träna med dem, tack igen för bästa trafikskolan!

 3. Petronella

  Om du går i tankar att ta körkort kan jag varmt rekommendera E6 Trafikskola. Jag var och besökte tre körskolor innan jag hittade E6 trafikskola, så fort jag steg in så kände jag att detta var helt rätt skola för mig. Kameran som jag körde med har ett sådant lugn, ett enormt tålamod och är så pedagogisk i sitt lärande. Körlektionerna är prisvärda och mycket roliga med många skratt. Jag rekommenderar verkligen E6 Trafikskola och ger dem 10 bilar av 10 möjliga 🙂

 4. Så nöjd!
  En mycket bra trafikskola!!! Provat flera i Göteborg men denna är klart den bästa!! Tillmötesgående, pedagogiska, uppmuntrande, trevliga – har bara gott att säga❤️!!!! All personal har bemött mig på bästa sätt inkl läraren som fixat och hjälpt till!!! Tack till er!!! Rekommenderas starkt.

 5. Rekommenderar varmt E6 trafikskola, tack vare personalens kompetens och kundbemötande kunde jag utvecklas mycket på kort tid! Väldigt nöjd.

 6. Houd Nasir

  Fick körkortet på första försöket, allt tack vare E6 Trafikskola. Lärarna är skitbra, skitduktiga och skitsnälla. Om du ska ta B-körkort så rekommenderar jag starkt att välja E6 Trafikskola.

 7. En riktigt bra handledarkurs som framfördes ur spännande synvinklar och med exempel som var både roliga och informativa. Läraren fick oss att tänka till både en och två gånger! Mycket lärorik och intressant presentation. Tack!

 8. Har precis fått mitt körkort och jag skulle vilja säga att jag är jätteglad och nöjd för att jag valde E6 Trafikskola. Hög professionalism, stor erfarenhet samt en social och glad lärare som hjälpte mig från noll till att bli en säker och bra förare. Tveka inte att välja E6 Trafikskola. Tack så mycket Kameran!

 9. Du kommer inte hitta någon bättre trafikskola eller lärare än E6 Trafikskola,väldigt effektiv lärare som arbetar hårt och vet exakt vad han gör.Han är rolig och väldigt aktiv han gör lektionerna mycket roligare och uppmuntrar väldigt mycket.

 10. Tack vare E6 trafikskola kunde jag ta mitt körkort inom den tiden jag behövde. Lektionerna var effektiva, väldigt bra och man lärde sig mycket varje gång. Att ta körkort tog mindre tid än jag trodde och tack vare den här trafikskolan klarade jag min uppkörning på första försöket!
  Prisvärt, roligt och i allmänhet oerhört bra, rekommenderas starkt att göra sin körkortsutbildning här.

 11. Jag klarade mitt körkort på första försöket tack vare välutbildad och kundinriktad personal!
  Detta måste vara den bästa trafikskolan i Göteborg! Billiga lektioner, lärarna är trevliga och jätteduktiga och de försöker inte lura en genom att ljuga och säga att man ska ta fler lektioner än vad man behöver.
  Kan varmt rekomendera E6 Trafikskola 🙂

 12. Klarade körkortet imorse! 🙂 Tack E6 Trafikskola för att ni är så grym trafikskola med duktiga lärare!

 13. Jag är så glad att jag valde E6 Trafikskola! Jag startade från noll och känner mig väldigt väl omhändertagen och jag har verkligen lärt mig mycket. Det blir ju inte sämre av att den sociala kompetensen hos läraren är mycket hög så det blir väldigt roligt samtidigt ????????

 14. Mustafa mustafa

  Sveriges absolut bästa trafikskola???????? Har lärt mig ganska mycket på ett kort tid.
  Jag är väldigt nöjd med E6 trafikskola.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *